Детален опис на документ
Решение У. бр. 872/99
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
304 пати симнат
Категорија: Управно право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
Slavjana a.petkovska на 10.10.2011 13:09

delben bilans megu RM i opstinite

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.