Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/68/5509168/html/pravo.org.mk/Connections/pravo.php on line 9
Pravo.org.mk | Закон за Царинската управаДетален опис на документ
Закон за Царинската управа
Датум на објавување: 12.07.2004 Преземи го документот
5294 пати симнат
Датум на стапување во сила: 20.07.2004 
Сл. весник/година: 46/2004 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови: царина, цариник, царинска управа, царинските надлежности, надлежности, управа, царински службеник, царинска мерка
Измени и дополнувања
 Измена
  26.09.2005 
Преземи го документот
2404 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.09.2007 
Преземи го документот
2415 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
1882 пати симнат
 Измена
  22.05.2009 
Преземи го документот
1053 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.08.2009 
Преземи го документот
1175 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.04.2010 
Преземи го документот
1138 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  21.04.2010 
Преземи го документот
548 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
896 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
1015 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.09.2012 
Преземи го документот
533 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
358 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.11.2014 
Преземи го документот
232 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
188 пати симнат
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
187 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
177 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
157 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Нагип Чаушоски на 07.05.2011 12:57

odlicno

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.