Детален опис на документ
Закон за пожарникарството
Датум на објавување: 04.10.2004 Преземи го документот
5306 пати симнат
Датум на стапување во сила: 12.10.2004 
Сл. весник/година: 67/2004 
Категорија: Заштита и спасување
Забелешка:
Клучни зборови: противпожарните единици, противпожарни здруженија, пожари, пожар, пожарникарство, пожарникари, пожарникар
Измени и дополнувања
 Измена
  28.06.2007 
Преземи го документот
2686 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.04.2013 
Преземи го документот
1244 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.10.2014 
Преземи го документот
624 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
473 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
506 пати симнат
 Пречистен текст
  21.11.2017 
Преземи го документот
304 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Gr liv на 14.01.2013 18:49

Cool

Снежана Страшеска на 29.03.2011 14:10
Prasanje - zgolemuvanjeto od 20% se vrsi samo na osnovnata plata, ili na zbirot od osnovnata plata i minatiot trud?
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.