Почетна   »   Закони    »  Закон за финансирање на единиците на локалната самоуправаДетален опис на документ
Закон за финансирање на единиците на локалната самоуправа
Датум на објавување: 13.09.2004 Преземи го документот
7983 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.09.2004 
Сл. весник/година: 61/2004 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
Забелешка:
Клучни зборови: ревизија, локална самоуправа, град скопје, финансирање, општини, буџет, единици на локална самоуправа, дотација, годишна сметка, годишен извештај
Измени и дополнувања
 Измена
  31.12.2004 
Преземи го документот
4390 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.06.2007 
Преземи го документот
4428 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.12.2009 
Преземи го документот
3169 пати симнат
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
2665 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
797 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.