Детален опис на документ
Пресуда Кзз. бр. 39/98
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
1104 пати симнат
Категорија: Казнено право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.