Почетна   »   Закони    »  Закон за снабдување со вода за пиење и одведување на урбани отпадни води...Детален опис на документ
Закон за снабдување со вода за пиење и одведување на урбани отпадни води
Датум на објавување: 05.10.2004 Преземи го документот
6942 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.10.2004 
Сл. весник/година: 68/2004 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови: вода, вода за пиење, снабдување, урбани отпадни води, отпадни води, водоснабдителен систем, канализација, канализационен систем, водоводен приклучок, водомерната шахта, сливници, водомерна арматура, хидротехнички услови
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  09.03.2006 
Преземи го документот
3093 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  24.01.2007 
Преземи го документот
1338 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  16.05.2007 
Преземи го документот
2178 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
2839 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
2054 пати симнат
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
2120 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
1275 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
951 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
818 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
834 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Александар Велков на 27.10.2014 11:58

Пречистен текст во скоро време дали ќе има

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.