Детален опис на документ
Пресуда Рев. бр. 1020/98
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
1837 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
Zorica Petreska на 05.04.2012 15:42

raboten odnos

 

zoran mojsov на 31.05.2011 01:01

tabela za osiguruvawe od povreda

 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.