Поврзани документи
» Закон за вршење земјоделска дејност
» Закон за Фондот за земјоделство
» Закон за основање Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството ...
» Закон за пасиштата
» Закон за заштита на растенијата
» Закон за земјоделското земјиште
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, ...
» Закон за здравјето на растенијата
» Закон за тутунот
» Закон за виното
» Закон за берзи на земјоделско - прехрамбени производи
» Закон за поттикнување на развојот на земјоделството
» Закон за трансформација на претпријатијата и задругите со општествен капитал ...
» Закон за тутун и тутунски производи
» Закон за престанување на важноста на Законот за Фондот за ...
» Закон за земјоделската инспекција
» Закон за попис на земјоделството во Република Македонија, 2006 година ...
» Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството ...
» Закон за заштита на нови сорти на земјоделски растенија
» Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од ...
» Закон за ѓубриња
» Закон за земјоделството и руралниот развој
» Закон за производи за заштита на растенијата
» Закон за земјоделско земјиште
» Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
» Закон за државниот инспекторат за земјоделство
» Закон за селекционерски права
» Закон за органско земјоделско производство
» Закон за земјоделство и рурален развој
Детален опис на документ
Закон за органско земјоделско производство
вон сила
Датум на објавување: 22.03.2004 Преземи го документот
2186 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.03.2004 
Сл. весник/година: 16/2004 
Категорија: Стопанство » Земјоделство
Забелешка:
Клучни зборови: земјоделство, органско земјоделско производство, органско, производство, прехранбените производи, храна, потрошувачи, министер за земјоделство шумарство и водостопанство, државен инспекторат за земјоделство, инспектори за земјоделство
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
297 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.