Детален опис на документ
Пресуда Реб. бр. 864/98
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
1929 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
Toni Filiposki на 07.11.2010 22:23

Wink  podrska  na  vakvi  presudi

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.