Детален опис на документ
Пресуда Гзз. бр. 124/99
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
2757 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
Bekim Mehmed на 17.02.2010 16:22

право » Граѓанско

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.