Детален опис на документ
Пресуда Гзз. бр. 102/98, Реа. бр. 1874/98
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
7011 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
Дискусии околу овој закон
Васо Ќосе на 14.01.2015 19:55

fizicka delba na nedvizen imot

Вангел Костоски на 20.03.2014 14:55

оставина

Blagoja Ivanovski на 15.05.2011 08:32

prestanok na raboten odnos

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.