Почетна   »   Закони    »  Закон за обезбедување на средства за давање помош на општините за отстранување...Детален опис на документ
Закон за обезбедување на средства за давање помош на општините за отстранување на последиците од поплавите настанати во месец јуни 2004 год.
Датум на објавување: 17.06.2004 Преземи го документот
2147 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.06.2004 
Сл. весник/година: 38/2004 
Категорија: Заштита и спасување
Забелешка:
Клучни зборови: управа за јавни приходи, помош, поплави, последици


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.