Детален опис на документ
Пресуда Гзз. бр. 60-99
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
3153 пати симнат
Категорија: Граѓанско право
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.