Почетна   »   Анализи    »  Влијанието на Европскиот суд на правдата врз процесот на хармонизација...Детален опис на документ
Влијанието на Европскиот суд на правдата врз процесот на хармонизација на националното уставно право (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
Датум на објавување: 11.11.2008 Преземи го документот
356 пати симнат
Категорија: Правосудство
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.