Почетна   »   Анализи    »  Ефикасноста на судовите при справување со феноменот организиран криминал...Детален опис на документ
Ефикасноста на судовите при справување со феноменот организиран криминал 2005, 2006 и 2007 година (подготвено од Виолета Велкоска, Коалиција „Сите за правично судење“)
Датум на објавување: 09.06.2008 Преземи го документот
466 пати симнат
Категорија: Правосудство
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.