Почетна   »   Анализи    »  Европскиот конституционализам - состојби и дилеми (подготвено од Проф...Детален опис на документ
Европскиот конституционализам - состојби и дилеми (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
Датум на објавување: 23.05.2008 Преземи го документот
496 пати симнат
Категорија: Европски прашања
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.