Почетна   »   Анализи    »  Проширувањето на Европската унија и условеноста како инструмент (подготвено...Детален опис на документ
Проширувањето на Европската унија и условеноста како инструмент (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
Датум на објавување: 18.03.2008 Преземи го документот
525 пати симнат
Категорија: Европски прашања
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.