Почетна   »   Анализи    »  Европскиот парламент и Лисабонскиот договор од 2007 година (подготвено...Детален опис на документ
Европскиот парламент и Лисабонскиот договор од 2007 година (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
Датум на објавување: 27.03.2008 Преземи го документот
686 пати симнат
Категорија: Европски прашања
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.