Почетна   »   Анализи    »  Анализа на можноста за имплементирање на вонсудското расправање на вината...Детален опис на документ
Анализа на можноста за имплементирање на вонсудското расправање на вината
Датум на објавување: 13.04.2007 Преземи го документот
1173 пати симнат
Категорија: Правосудство
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.