Почетна   »   Закони    »  Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средстваПоврзани документи
» Закон за банките
» Закон за Фондот за осигурување на депозити
» Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средства ...
» Закон за банки за микрофинансирање
» Закон за Народната Банка на Република Македонија
» Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот
» Закон за обезбедување на средства во форма на кредит за ...
» Закон за санација и реконструирање на дел од банките во ...
» Закон за банките и штедилниците
» Закон за Народната банка на Република Македонија
» Закон за регулирање на побарувањата на штедачите од штедилниците „ТАТ“ ...
» Закон за престанување на важењето на законот за банки за ...
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за банките
» Закон за кредитно биро
» Закон за народната банка на Република Македонија
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за субвенционирање на станбен кредит
» Закон за регулирање на дел од долгот кон Обединета банка ...
Детален опис на документ
Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средства
Датум на објавување: 05.09.2001 Преземи го документот
2484 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.09.2001 
Сл. весник/година: 70/2001 
Категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
Забелешка:
Клучни зборови: агенцијата на република македонија за управување со средства, управување со средства, санација на банка


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.