Детален опис на документ
Анализа Малолетничка правда
Датум на објавување: 22.02.2007 Преземи го документот
2214 пати симнат
Категорија: Правосудство
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.