Почетна   »   Анализи    »  Евроинтеграциите на Република Македонија: Уставни измени и хармонизација...Детален опис на документ
Евроинтеграциите на Република Македонија: Уставни измени и хармонизација на правото (подготвено од Доц. д-р Рената Дескоска)
Датум на објавување: 25.09.2006 Преземи го документот
1505 пати симнат
Категорија: Европски прашања
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.