Почетна   »   Закони    »  Закон за матична евиденција на осигурениците и корисниците на правата од...Детален опис на документ
Закон за матична евиденција на осигурениците и корисниците на правата од пензиското и инвалидското осигурување
вон сила
Датум на објавување: 22.03.2004 Преземи го документот
3105 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.03.2004 
Сл. весник/година: 16/2004 
Категорија: Пензиско и инвалидско осигурување
Забелешка:
Клучни зборови: осигурување, обврзници, пензија, работа, работник, матична евиденција, осигуреници, корисници, пензиско осигурување, инвалидско осигурување, фондот на пензиското и инвалидското осигурување, инвалидска пензија
Измени и дополнувања
 Измена
  04.05.2007 
Преземи го документот
828 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.08.2008 
Преземи го документот
754 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
373 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Aleksandar Vladevski на 21.02.2019 11:30

Od koga e von sila zakonot

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.