Почетна   »   Анализи    »  Анализа на Законот за ратификација на Картагенскиот протокол за биосигурност...Детален опис на документ
Анализа на Законот за ратификација на Картагенскиот протокол за биосигурност кон Конвенцијата за биолошка разновидност
Датум на објавување: 19.05.2005 Преземи го документот
1147 пати симнат
Категорија: Екологија
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.