Детален опис на документ
Закон за Градот Скопје
Датум на објавување: 16.08.2004 Преземи го документот
6653 пати симнат
Датум на стапување во сила: 17.08.2004 
Сл. весник/година: 55/2004 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
Забелешка:
Клучни зборови: локална самоуправа, општини, град, градот скопје, скопје, единици на локална самоуправа
Измени и дополнувања
 Изменување и дополнување
  15.11.2011 
Преземи го документот
1963 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.