Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/68/5509168/html/pravo.org.mk/Connections/pravo.php on line 9
Pravo.org.mk | Закон за даноците на имотДетален опис на документ
Закон за даноците на имот
Датум на објавување: 14.09.2004 Преземи го документот
18404 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.09.2004 
Сл. весник/година: 61/2004 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: данок, даночен обврзник, даночна основа, даночни ослободувања, даночни стапки, имот, обврзник, данок на имот, данок на наследство и подарок, данок на промет на недвижности, наследство, подарок, промет на недвижност
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  24.07.2007 
Преземи го документот
12289 пати симнат
 Измена
  18.08.2008 
Преземи го документот
9436 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
6084 пати симнат
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
5985 пати симнат
 Измена
  04.07.2012 
Преземи го документот
4581 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
3132 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
1627 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
1367 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
1331 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.