Детален опис на документ
Закон за комуналните такси
Датум на објавување: 13.09.2004 Преземи го документот
7942 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.09.2004 
Сл. весник/година: 61/2004 
Категорија: Финансии, сметководство » Такси
Забелешка:
Клучни зборови: обврзник, тарифа, комунални такси, ослободување, тарифен број
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  03.08.2005 
Преземи го документот
5195 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.07.2007 
Преземи го документот
5066 пати симнат
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
1901 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
746 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
757 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
817 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.