Детален опис на документ
Закон за заштита при работа
вон сила
Датум на објавување: 18.03.1998 Преземи го документот
3772 пати симнат
Датум на стапување во сила: 26.03.1998 
Сл. весник/година: 13/1998 
Категорија: Работни односи » Заштита при работа
Забелешка:
Клучни зборови: безбедност, заштита, инвеститор, работа, заштита при работа, работодавец, работник, безбедни услови, градилиште, проектант, конструктор, производител, лична заштита
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  27.04.2000 
Преземи го документот
2885 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
3185 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
ivana draganova на 10.02.2010 21:38

http://pravo.org.mk/download.php?id=918

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.