Поврзани документи
» Закон за акредитација
» Закон за метрологијата
» Закон за стандардизација
» Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
» Закон за индустриската сопственост
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за царинските мерки за заштита на правата од интелектуална ...
» Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
» Закон за мерните единици и мерилата
» Закон за стандардизација
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за пропишување на техничките барање за производите и оцена ...
» Закон за безбедност на производите
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за акредитација
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за квалитетот на земјоделските производи
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за иновациската дејност
Детален опис на документ
Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
Датум на објавување: 30.01.1998 Преземи го документот
2347 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.02.1998 
Сл. весник/година: 5/1998 
Категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
Забелешка:
Клучни зборови: заштита, топографија, интегрални кола, завод за заштита на индустриска сопственост, индустриска сопственост
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  20.03.2006 
Преземи го документот
431 пати симнат
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
126 пати симнат
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
15 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.