Детален опис на документ
Закон за инвестиционите фондови
вон сила
Датум на објавување: 10.02.2000 Преземи го документот
2347 пати симнат
Датум на стапување во сила: 18.02.2000 
Сл. весник/година: 9/2000 
Категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
Забелешка:
Клучни зборови: хартии од вредност, долгорочни хартии од вредност, акција, обврзница, сертификат за депозит, благајнички запис, комерцијален запис, државен запис, депозитна банка, инвестиционен фонд, отворен фонд, затворен фонд, друштво за управување со фондови, комисија за хартии од вредност
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  09.03.2007 
Преземи го документот
1134 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.