Детален опис на документ
Закон за водите
вон сила
Датум на објавување: 27.01.1998 Преземи го документот
3316 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.02.1998 
Сл. весник/година: 4/1998 
Категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
Забелешка:
Клучни зборови: води, водотеци, езера, водостој, слив, изворски, подземни, протечни, акумулирани, акумулации
Измени и дополнувања
 Измена
  10.03.2000 
Преземи го документот
2116 пати симнат
 Измена и дополнување
  07.06.2005 
Преземи го документот
2263 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.04.2006 
Преземи го документот
2301 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  08.05.2007 
Преземи го документот
1927 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.