Детален опис на документ
Закон за водење на регистри во Република Македонија
вон сила
Датум на објавување: 18.06.1998 Преземи го документот
2241 пати симнат
Датум на стапување во сила: 26.06.1998 
Сл. весник/година: 28/1998 
Категорија: Платен промет
Забелешка:
Клучни зборови: централен регистар, регистри, задруги, политички партии, трговски друштва, јавни претпријатија, здруженија на граѓани, установени регистри, јавни установи, државни органи, органи на единиците на локалната самоуправа, регистар на правни лица, единствен идентификационен број


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.