Детален опис на документ
Закон за ветеринарното здравство
вон сила
Датум на објавување: 18.06.1998 Преземи го документот
2307 пати симнат
Датум на стапување во сила: 26.06.1998 
Сл. весник/година: 28/1998 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка:
Клучни зборови: животни, болест, здравје, здравство, министерство за земјоделство шумарство и водостопанство, ветерина, ветеринарно здравство, ветеринарна станица, копитар, коњи, мазги, мули, магаре, чапункари, говеда, биволи, овци, кози и свињи, перната живина, кокошки, мисирки, гуски, шатки, куче, мачка, куникули, пчели, пијавици, свилени буби, риби, ракови, школки, ежеви, желки, полжави, жаби, ловен дивеч, диви ѕверови, лабораториски животни, инсекти, деконтаминација, санитација, дезинфекција, дезинсекција, дератизација, ветеринарна медицина, ветеринарен лекар, ветеринарно-санитарен преглед, санитарен, ветеринарна амбуланта, ветеринарна болница


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.