Детален опис на документ
Закон за отпадот
вон сила
Датум на објавување: 29.07.1998 Преземи го документот
2356 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.08.1998 
Сл. весник/година: 37/1998 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови: складирање, отпад, депонија, депонии, радиоактивен, отстранување
Измени и дополнувања
 Измена
  22.03.2004 
Преземи го документот
746 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.