Почетна   »   Закони    »  Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојотПоврзани документи
» Закон за банките
» Закон за Фондот за осигурување на депозити
» Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средства ...
» Закон за банки за микрофинансирање
» Закон за Народната Банка на Република Македонија
» Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот
» Закон за обезбедување на средства во форма на кредит за ...
» Закон за санација и реконструирање на дел од банките во ...
» Закон за банките и штедилниците
» Закон за Народната банка на Република Македонија
» Закон за регулирање на побарувањата на штедачите од штедилниците „ТАТ“ ...
» Закон за престанување на важењето на законот за банки за ...
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за банките
» Закон за кредитно биро
» Закон за народната банка на Република Македонија
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за субвенционирање на станбен кредит
» Закон за регулирање на дел од долгот кон Обединета банка ...
Детален опис на документ
Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот
вон сила
Датум на објавување: 28.05.1998 Преземи го документот
2093 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.06.1998 
Сл. весник/година: 24/1998 
Категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
Забелешка:
Клучни зборови: банка, финансирање, заем, развој, македонска банка за поддршка на развојот, инвестиции, мали и средни претпријатија, донации
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.01.2000 
Преземи го документот
251 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
252 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
164 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.