Почетна   »   Закони    »  Закон за одржување на јавната чистота, собирање и транспортирање на комуналниот...Детален опис на документ
Закон за одржување на јавната чистота, собирање и транспортирање на комуналниот цврст и технолошки отпад
вон сила
Датум на објавување: 29.07.1998 Преземи го документот
2459 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.08.1998 
Сл. весник/година: 37/1998 
Категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
Забелешка:
Клучни зборови: јавна чистота, комунален отпад, технолошки отпад, комунални инспектори, републички комунален инспекторат, инспектори, отпад, депонија


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.