Почетна   »   Закони    »  Закон за контрола на квалитетот на земјоделските и прехранбените производи...Детален опис на документ
Закон за контрола на квалитетот на земјоделските и прехранбените производи во надворешно – трговскиот промет
Датум на објавување: 30.01.1998 Преземи го документот
2228 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.02.1998 
Сл. весник/година: 5/1998 
Категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
Забелешка:
Клучни зборови: пазар, промет, контрола, производи, земјоделски, прехрамбени, надворешно-трговски промет, квалитет
Измени и дополнувања
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
409 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.