Детален опис на документ
Закон за слободни економски зони
вон сила
Датум на објавување: 31.08.1999 Преземи го документот
2224 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.09.1999 
Сл. весник/година: 56/1999 
Категорија: Односи и соработка со странство » Царина
Забелешка:
Клучни зборови: банкарски работи, осигурување, министерство за финансии, економија, слободни економски зони, стопански дејности, дирекција за слободи економски зони, министерство за развој, министерство за стопанство, министерство за урбанизам и градежништво, министерство за трговија, министерство за труд и социјална политика, министерство за животна средина, извоз, надворешно- трговски промет, финансиски работи, реосигурување, стоки
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  24.05.2000 
Преземи го документот
483 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.01.2002 
Преземи го документот
584 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  05.06.2002 
Преземи го документот
64 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.