Почетна   »   Закони    »  Закон за објавување на законите и другите прописи и акти во “Службен весник...Детален опис на документ
Закон за објавување на законите и другите прописи и акти во “Службен весник на Република Македонија„
Датум на објавување: 31.08.1999 Преземи го документот
2729 пати симнат
Датум на стапување во сила: 08.09.1999 
Сл. весник/година: 56/1999 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: собрание, собрание на рм, службен весник, објавување, закон, прописи, акт, уредбите, одлуките, упатствата, решенијата, укази, деловник
Измени и дополнувања
 Дополнување
  26.06.2002 
Преземи го документот
886 пати симнат
 Дополнување
  09.07.2002 
Преземи го документот
977 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.