Детален опис на документ
Закон за обезбедување на лица и имот
Датум на објавување: 17.12.1999 Преземи го документот
5308 пати симнат
Датум на стапување во сила: 25.12.1999 
Сл. весник/година: 80/1999 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: имот, министерство за внатрешни работи, министер за внатрешни работи, комора за обезбедување на лица и имот, обезбедување, лица
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
3559 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  09.07.2008 
Преземи го документот
918 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
1555 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.