Почетна   »   Закони    »  Закон за начинот и условите за користење на средства за исплата на испратнини...Детален опис на документ
Закон за начинот и условите за користење на средства за исплата на испратнини по договорот за кредит по проектот за итна социјална помош на Република Македонија
Датум на објавување: 21.12.1999 Преземи го документот
2109 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.12.1999 
Сл. весник/година: 81/1999 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: кредит, договор, средства, испратнина, проект, социјална помош, фонд за пензиско осигурување


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.