Детален опис на документ
Закон за детективската дејност
Датум на објавување: 17.12.1999 Преземи го документот
2780 пати симнат
Датум на стапување во сила: 25.12.1999 
Сл. весник/година: 80/1999 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: министерство за внатрешни работи, министер за внатрешни работи, мвр, детектив, лиценца
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
855 пати симнат
 Дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
396 пати симнат
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
358 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
118 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
42 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
45 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
29 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.