Детален опис на документ
Закон за класифицирани информации
Датум на објавување: 27.02.2004 Преземи го документот
5485 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.03.2004 
Сл. весник/година: 9/2004 
Категорија: Одбрана
Забелешка:
Клучни зборови: информации, информација, класифицирани информации, државна тајна, доверливо, доверлива, дирекција
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
3141 пати симнат
 Измена
  05.11.2010 
Преземи го документот
1520 пати симнат
 Измена
  26.06.2012 
Преземи го документот
1038 пати симнат
 Дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
685 пати симнат
 Дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
139 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.