Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Анализи


Документи 21 до 30 од 40
1 2 [3] 4
Вклучени граѓани за одговорно и транспарентно Собрание
 01.01.1970
Преземи го документот
категорија:
 
Влијанието на Европскиот суд на правдата врз процесот на хармонизација на националното уставно право (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
 11.11.2008
Преземи го документот
категорија: Правосудство
 
Втор извештај од Индексот на одговорност, транспарентност и продуктивност на Собранието на РM
 01.01.1970
Преземи го документот
категорија:
 
Евроинтеграциите на Република Македонија: Уставни измени и хармонизација на правото (подготвено од Доц. д-р Рената Дескоска)
 25.09.2006
Преземи го документот
категорија: Европски прашања
 
Европскиот конституционализам - состојби и дилеми (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
 23.05.2008
Преземи го документот
категорија: Европски прашања
 
Европскиот парламент и Лисабонскиот договор од 2007 година (подготвено од Проф. д-р Тања Каракамишева)
 27.03.2008
Преземи го документот
категорија: Европски прашања
 
Ефикасност во заштитата на човековите права при пречекорување на полициските овластувања - Правна анализа за 2009 година
 01.12.2010
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Ефикасноста на судовите при справување со феноменот организиран криминал 2005, 2006 и 2007 година (подготвено од Виолета Велкоска, Коалиција „Сите за правично судење“)
 09.06.2008
Преземи го документот
категорија: Правосудство
 
Закон за изменување и дополнување на Законот за пензиско и инвалидско осигурување (социјална заштита на стари невработени лица)
 03.11.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Зелена книга за работните односи во ЕУ (подготвено од Саша Хајзлер Сандевска)
 17.09.2008
Преземи го документот
категорија: Граѓански сектор
 
Документи 21 до 30 од 40
1 2 [3] 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.