Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Анализи


Документи 11 до 20 од 40
1 [2] 3 4
Анализа на Законот за референдум
 08.06.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за следење на комуникациите
 20.09.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за соработката со Меѓународниот кривичен трибунал за бивша Југославија
 09.06.2005
Преземи го документот
категорија: Надворешна политика
 
Анализа на Законот за судовите
 20.04.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на измените на Законот за здравствено осигурување (подготвено од ИЗИНЕП)
 16.12.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на можноста за имплементирање на вонсудското расправање на вината
 13.04.2007
Преземи го документот
категорија: Правосудство
 
Анализа на потребата за воведување уставна жалба (тужба) во Република Македонија (подготвено од Доц. д-р Тања Каракамишева)
 05.02.2008
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на потребата за задолжително средно образование
 28.11.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на правната рамка за волонтирањето
 08.05.2007
Преземи го документот
категорија: Граѓански сектор
 
Анализа на предлог законот за лобирање
 25.03.2008
Преземи го документот
категорија: Граѓански сектор
 
Документи 11 до 20 од 40
1 [2] 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.