Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Анализи


Документи 1 до 10 од 22
[1] 2 3
Анализа за подобрување на изборното законодавство во делот на изборните нерегуларности и финансирањето на изборната кампања
 30.11.2007
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа за религиозното образование
 01.12.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа легализација на нелегалните градби
 05.03.2007
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа Лустрација во земјите од Западен Балкан
 22.02.2007
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за Бирото за развој на образованието
 04.07.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за полиција
 15.11.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за просветна инспекција
 23.06.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за референдум
 08.06.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за следење на комуникациите
 20.09.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за судовите
 20.04.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Документи 1 до 10 од 22
[1] 2 3
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.