Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Анализи


Документи 1 до 10 од 40
[1] 2 3 4
Анализа за децентрализација на управувањето со државното градежно земјиште
 26.12.2006
Преземи го документот
категорија: Европски прашања
 
Анализа за подобрување на изборното законодавство во делот на изборните нерегуларности и финансирањето на изборната кампања
 30.11.2007
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа за религиозното образование
 01.12.2006
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа легализација на нелегалните градби
 05.03.2007
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа Лустрација во земјите од Западен Балкан
 22.02.2007
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа Малолетничка правда
 22.02.2007
Преземи го документот
категорија: Правосудство
 
Анализа на Законот за Бирото за развој на образованието
 04.07.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за полиција
 15.11.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за просветна инспекција
 23.06.2005
Преземи го документот
категорија: Човекови права
 
Анализа на Законот за ратификација на Картагенскиот протокол за биосигурност кон Конвенцијата за биолошка разновидност
 19.05.2005
Преземи го документот
категорија: Екологија
 
Документи 1 до 10 од 40
[1] 2 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.